Responsive Slider

Volksdansgroep Zannekin

Breng een bezoekje aan onze website

Volksdansgroep Zannekin is een volkskunstgroep uit Veurne (Vlaanderen) met een jeugdig karakter. In een ontspannen sfeer komt de groep samen om een grote waaier aan volksdansen in te oefenen. Hierbij verliezen we afwerking en presentatie niet uit het oog, zodat ons publiek telkens kan genieten van een mooi optreden dat zeker en vast de indruk van een eensgezinde en sterke dansgroep zal achterlaten.

Naast de hedendaagse volksdans worden ook traditionele volksdansen vaak ingeoefend! Deze traditionele dansen hebben stuk voor stuk een thema gebaseerd op het leven aan de Vlaamse kuststreek uit de 19e eeuw. Zo komen dansen gebaseerd op onder andere het zeeleven, het oogstgebeuren en het feestleven uitgebreid aan bod.

Volwassenen

Ben je wel te vinden voor een danssessie met onze volwassenengroep? Kom gerust eens langs! Onze groep staat altijd open voor geïnteresseerden! Danservaring is zeker geen vereiste, met gevoel voor ritme kom je vast al een heel eind.

Volwassenen vanaf 15 jaar: zaterdagavond van 20u00 tot 22u30
Plaats: Sint-Jansstudio - Houtmarkt - Veurne

Jeugd

Is uw kind wel te vinden om eens een dansje te proberen met onze jeugdgroep? Kom gerust kijken! De dansen van deze groep zijn uiteraard aangepast aan de leeftijd van de dansers.

Kinderen van 6 tot 10 jaar: zaterdag van 14u00 tot 15u15
Jongeren van 11 tot 14 jaar: zaterdag van 15u15 tot 16u30
Plaats: Sint-Jansstudio - Houtmarkt - Veurne

Wilt u meer informatie?

U heeft interesse maar zit toch nog met enkele vragen?

Stuur ons een berichtje via dit formulier of mail ons rechtstreeks. Wij contacteren u zo spoedig mogelijk terug!